top of page

Tallinn International Horse Show 2019 & Equifirst Riders Green Room

Updated: Feb 16, 2021


Esmakordselt on Tallinn International Horse Show eraldanud pisikese koha ratsutajatele & nende abilistele- Tere tulemast "Equifirst Riders Green Room-i"! Ratsutamises on oluline harmoonia-hobuse & ratsaniku koostöö.


Equifirst tegeleb igapäevaselt just hobuste eest hoolitsemisega- pakkudes kvaliteetset & maitsvat hobusööta kõikidele hobustele & ponidele. Tallinn International Horse Show 2019-l hoolitseb Equifirst ka teise osapoole- ratsutajate & nende abiliste- eest, sest ilma tasakaaluka ratsanikuta ei teki suurepärast koostööd & vajalikku harmooniat- rahuldust pakkuvat tulemust.


Equifirsti "Riders Green Room" Idee on pakkuda kohta, kus ratsutajad & nende abilised saaksid minutikese hinge tõmmata & puhata võistluste melust.

Equifirst roheline ruum ehk edaspidi "Riders Green Room"on koht, kus on võimalus veeta aega oodates oma korda astuda Tallinn International Horse Show 2019 areenile ning teha oma etteaste.

Natukene ajaloost ja ruumi tähendusest. Kust siis selline mõiste nagu "Green Room" on tulnud? Koos paljude teiste teatraalsete terminitega, selle päritolu on kirju ning mitmele allikale viitav. Ühte definitsiooni ja allikat, kust see mõiste on alguse saanud, mida kõik ometi enam-vähem teavad, ei ole kohe kindlasti.


Terminoloogia "Green Room" esimesed eksisteerimised ei olnud siiski seotud üldse lavaliste etteastetega. 7.oktoobril 1666 Samuel Pepys´i Päevikutes Pepys kirljeldab olukorda, kus ta läheb koos sõpradega "Green Roomi", kus siis kohtus kuningaga, et küsida raha mereväe tarbeks.



"Green Room" võib olla ka punane näitab ajalugu. Kuid kuna roheline sai siiski populaarsemaks, siis jäi peale roheline värv ja termin green room. Roheline on ka rahustavam värv kui punane, niisiis on eelistus kaldunud rohelisele värvile.


Külmajudinatest roheline: Oled minemas areenile. Oled närvis oma etteaste eel, ootad kutset lavale astumiseks. Sellises stressirohkes situatsioonis Sa võid muutuda natukene "roheliseks" iiveldusest.


WWW.EQUIFIRSTESTONIA.COM
Equifirst Estonia #FeedingYourDream

Equifirsti Green Room Idee on pakkuda kohta, kus ratsutajad & nende abilised saaksid minutikese hinge tõmmata & puhata võistluste melust.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et "Green Room" on termin, millele saab omistada mitmeid tähendusi ja annab inimestele võimaluse otsustada, milline võiks sobiv olla.


Kui leiad end Sellest rohelisest ruumist sõpradega juttu ajamas, saad neid ehk üllatada oma tarkustega ratsutamisest. Mõtle sellest kohast kui teraapiast- kohast, kus kaob iiveldustunne, kõlada veidikene targemana & valmistamaks end ette suureks etteasteks Tallinn International Horse Show 2019 areenil.





.


59 views

Recent Posts

See All
bottom of page