top of page

Persoonilugu- Tere Tulemast: Elizabeth Põder & Piccolina

Updated: Feb 16, 2021

Elizabethi & tema hobuse Piccolina koostöö ja edu võti on just See, et nad saavad hästi läbi. Elizabeth hindab oma hobust/hobuseid ning ei pea teda/neid iseenesest mõistetavaks.

📸: Celin's Lightroom
📸: Celin's Lightroom

Elizabeth on ratsutamisega tegelenud 7-8 aastat, igapäevaselt 3-4 aastat. Elizabethi iseloomustab just pühendumine spordialale ja oma hobusele. Palju on kaasa aidanud see, et varasemalt tegeles Elizabeth ka kõrgel tasemel kergejõustikuga.




📸: Leila Kroonberg


Piccolina on Elizabethile kuulunud juba ca kolm aastat, Selle ajajooksul on nad koos nii mõndagi korda saatnud. Piccolina on kasvatatud Tartumaal Luunja tallis. Piccolina on karakteriga hobune ning ei ole sobinud sõita nii mõnelegi tublile ratsanikule ent on sobiv paariline olnud just Elizabethile. Sõitja ja hobuse vaheline klapp on just see, mis viib selles spordialas tulemusteni!

  







Elizabethist:

💠 2016. aastal Eesti meister lasteseas koos hobuse Liberty d'Estellaga;

💠 2019. aastal Eesti juunioride meister takistussõidus koos võimeka hobuse Piccolinaga;

💠 2019. aastal Euroopa Meistrivõistluste 19. koht.

💠 Elizabethi treener on Eesti üks paremaid takistussõitjaid- Tiit Kivisild. Takistussõitja/treeneri tegemisi saab jälgida Instagrami lehel: @tiit_kivisild;

💠 Elizabeth & Piccolina treenivad Ruila tallis;

💠 Elizabethi hobune Piccolina (14) on pärit Eestist Tartumaalt Luunja tallist. Luunja meeskonna, eesotsas Urmas Raagiga, tegemisi saab jälgida instagrami lehelt @Luunja_stud.

💠 Elizabeth kuulub Estonian Rising Stars Team koosseissu. Tegemist on Ratsaliidu ja FEI Solidarity projekti raames moodustatud meeskonnaga. Informatsiooni Estonian Rising Stars tegemiste kohta leiab Instagramist @Estonianrisingstars.

💠 Elizabethi tegemisi saab jälgida tema Instagrami kontol @elizabethpoder.


📸: Celin's Lightroom


Millise valiku on teinud Elizabeth Equifirst söötade seast?

Elizabeth on igapäevaseks toiduks valinud Piccolinale anda Omega 3 Mix'i, Recover Mash´i & Linamix´i, millest ka lühikirjeldus kõikidest söötadest alljärgnevalt:



Omega 3 Mix on müsli, mis ei sisalda kaera. On spetsiaalselt loodud võidusõiduhobustele ja jõudlust vajavatele võistlushobustele, kes peavad tegema pingelist tööd pikema perioodi jooksul. See segu sisaldab Linamixi ja stimuleerib energiat läbi Omega-3 tüüpi rasvhapete ja aeglaselt vabanevate suhkrute. See hobust keevaliseks mittetegev sööt sisaldab kõiki vajaminevaid vitamiine, mineraale ja mikroelemente ning on sobilik hobustele, kes on igapäevaselt treeningus.



Recover Mash on puder/mash ilma kaerata, kuid kõrge vitamiinide ja mineraalide sisaldusega. See mash on ekstreemselt kerge seedida tänu helvestatud teradele, kuivatatud porganditele, hernehelvestele ja nisukliidele. See sisaldab Linamixi, mis edendab Omega 3 rasvhappeid ja prebiootikume läbi inuliini, mis on naturaalselt saadav sigurist. See on sobilik hobustele pärast treeningut, stressiperioodil (näiteks: transpordil) ja toetada hobust pärast ekstreemset pingutust.Recover Mash-i peab leotama vees (soovitavalt kuumas vees) enne söötmist. 



Linamix on linaseemnetest pressitud söödalisand, mis sisaldab lisaks linaseemnetele sigurit, aeglaselt vabanevaid suhkruid ja teravilja. See preemiumsööt pakub erakordselt  kvaliteedilisi rasvhappeid linaseemnetest ning inuliini (prebiootik) sigurist. See toode aitab parandada hobuse üldist konditsiooni! Soodustab soolestiku tööd. Lisaks sisaldab kahte antioksüdanti (Vitamiin E-d ja orgaanilist seleeni), tehes selle suurepäraselt sobivaks, et parandada Sinu hobuse konditsiooni ja tervist. Linamix on Equifirst patendeeritud söödalisand. Equifirst tooted on 100% dopinguvabad. 






Mida ei tohi unustada on maiused! Piccolina armastab kõiki nelja maitset-Õun, Ürt, Lagrits & Vanilje.

Equifrst maiused on ideaalne snäkk hobustele ja ponidele. Maiused pakuvad tervislikku viisi oma hobuse premeerimiseks. 

Iga hobune vajab kiitmist!








Kõikide toodete kohta rohkem infot Equifirst Estonia kodulehel: www.equifirstestonia.com


Edu Elizabethile & Tema toetavale meeskonnale!





215 views

Recent Posts

See All
bottom of page