top of page

Informatsiooni seoses koroonaviirusega Eestis & Equifirst tegutsemisega Eriolukorra ajal

Updated: Feb 16, 2021


Maailmas on hetkel ärev olukord seoses koroonaviiruse puhanguga. Kuna olukord on tõsine, siis peavad inimesed ka suhtuma sellesse täieliku tõsidusega. Informatsiooniallikateks võiks eelistatult siiski lugeda riikliku taustaga lehekülgi, mõned ka altpool kirjas viidetena.

Kõige lihtsam on aga inimestel järgida mõndasid reegleid. Need ei tohiks olla keerulised ent siiski kipuvad olema hetke seisuga. Lisainformatsiooni saab lugeda terviseameti kodulehelt: https://www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus.

Niisiis lühidalt: peske käsi, desinfitseerige käsi/pindu, püsige kodus, ärge kogunege gruppides rabadesse, tänavatele jne. Tundub lihtne, kuid siiski ei järgita seda tänase päevani ning see halvendab viiruse leviku takistamist ja karantiin jätkub.

Veterinaar-ja toiduameti leheküljelt leiab informatsiooni loomade kohta. Praegu puuduvad tõendid selle kohta, et lemmikloomad või muud koduloomad võiksid uue koroonaviirusega COVID-19 nakatuda. Niisiis saate kenasti tagada loomade heaolu ka kriisiolukorras ning nende hooletusse jätmine ei ole lubatav ning õigustatud. Lisaks saab lugeda VET ameti kodulehelt: https://vet.agri.ee/et/kodanikule/ennetustoo/juhised-loomapidajatele-seoses-koroonaviirusega?fbclid=IwAR1x1kTbocelG3xgiPFBUJ26FUdoBi0_IgtXo4XUBN0P0ST_KsjGGFFd4DE.

Kui Eesti riiki ei usu, siis Maailma Terviseorganisatsioon (WHO) samuti soovitab nakkuse vältimiseks lähtuda tavapärastest nõuetest, mis kehtivad ka mitmete teiste haiguste kohta.

- Pese tihedalt käsi;

- Väldi kontakti teiste inimestega, kellel on köha või aevastamine;

- Kui sul on palavik, köha, nohu, hingamisraskused, pöördu perearsti poole;

Jne.

Järgige elementaarseid hügieeninõudeid pestes käsi: - pärast tualeti kasutamist; - enne tööle asumist / naasmist; - enne ja pärast söömist või suitsetamist; - enne kinnaste kätte panemist; - pärast loomade või loomsete jäätmete puudutamist.

Kuna tegemist on eriolukorraga, siis on vaja võtta kasutusele meetmeid. Equifirst Estonia tarnib hetke seisuga vajalikud tooted Teieni ka läbi Omniva teenuste. Mistõttu palume kasutada seda tarneviisi. Kõik erandjuhud lepitakse samuti kokku. Jooksev lisainformatsioon on kogu aeg saadav www.equifirstestonia.com. Tooted on saadaval ning Euroopa tehasest toimub tarne.  


TOOTED LEIAD KIIRESTI:

Seoses tarnetega Eestis. Kuna turvalisus kaalub hetkel üles kõik muu, siis eelistatult saadame kauba Omniva teenuseid kasutades ja kontaktivabalt. Märksõna on värske õhk ja kontaktivabadus!

OLGE TERVED & PÜSIGE KODUS!




LISAINFORMATSIOON:

KESKNE ALLIKAS: https://www.kriis.ee/et

EQUIFIRST EESTI KODULEHT: https://www.equifirstestonia.com;

EQUIFIRST EUROOPA: https://equifirst.eu/en.

45 views

Recent Posts

See All
bottom of page